Op woensdag 3 februari was het zo ver. Om 10:00 uur zouden we naar Las Vegas vliegen. De vlucht zou van Amsterdam naar Houston gaan, en dan van Houston naar Las Vegas. Om op tijd op Schiphol te zijn bleef Hans (mijn zoon) ’s nachts bij ons slapen om rond 05:00 uur met de auto richting Schiphol vertrekken.

Helaas zag ik via de app dat onze vlucht naar Houston met ruim 3 uur vertraagd was, omdat we maar 1,5 uur overstap hadden in Houston, zouden we ook deze vlucht missen. Toch maar om 05:00 uur richting Schiphol vertrokken. United Airlines had ook nog een andere vlucht richting Las Vegas, dus misschien konden ze ons overboeken. En ja hoor, dat was geen probleem, nu om 09:15 uur van Amsterdam naar New York (Newark) en van daar naar Las Vegas. We zouden zelfs eerder aankomen dan via Houston.

De reis was wel zwaar, eerst ongeveer 10 uur naar New York, 1,5 uur voor overstap en daarna nogmaals 5,5 uur vliegen naar Las Vegas. Eten aan boord was niet veel en van New York naar Las Vegas zaten we op de laatste rij. Hierdoor konden onze leuningen niet naar achteren. Al met al een zware, vermoeiende reis. Maar wel veilig in Las Vegas geland gelukkig en dat is het belangrijkste.

 

Op het vliegveld langs de douane en direct naar de Autoverhuurder Alamo. Deze hadden we geregeld via sunnycars. We hebben toch maar gekozen voor een Upgrade van auto, beetje in stijl naar Las Vegas.

 

Nu direct naar het Hotel. The Linq Las Vegas. We waren zeer nieuwsgierig naar dit hotel. Ligt midden op de Strip tegenover het Bellagio en vlak langs het Venetian. Maar wel betaalbaar. Nou, we hadden geen spijt van onze keuze. Een pracht hotel, wel een zonder Thema. Maar een super ligging en mooie kamers.

 

Koffers naar de kamer en maar even naar het casino haha, Ook rest van het hotel bekeken en omdat het eten in het vliegtuig niet echt goed was, ook de innerlijke mens versterkt in het restaurant van het hotel.

De reis was zeer vermoeiend zoals ik al schreef, dus om ongeveer 20:30 uur waren we zo moe dat we toch maar naar bed zijn gegaan. We hielden het echt niet langer meer vol.

Lees hier hoe het ons op dag 2 vergaan is.

plaats een reactie

Reacties

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://broekiesontour.nl/reis-amerika