Vandaag zit het bezoek aan Vegas er al weer op. Kan niet zeggen dat de tijd snel gegaan is, maar ook niet langzaam. We hebben (bijna) alles gedaan wat we wilden, onze Bucketlist is weer een stuk kleiner geworden.

Het was in een woord FANTASTISCH, Vandaag gaan we met de auto richting Los Angeles. Ongeveer een rit van 450km, maar met 2 chauffeurs en een snelle auto, hebben we hier niet lang over gedaan. haha.

 

Onderweg nog even een klein beetje omgereden voor Route 66. Ben ik daar ook geweest. Bij het Hollywoord sign was het zeer druk, wel even wezen kijken en paar foto’s geschoten. Dan toch maar direct naar Venice Beach. met 28 graden was het ook heerlijk strand weer. korte broek aan, zonnebril op en via het strand eindje gewandeld. Dit is toch weer anders als de stranden in Spanje, Jammer dat het zo ver weg is, anders had ik daar elk weekend gezeten.

We hadden s ‘avonds het vliegtuig van LAX naar Toronto, dus op tijd de auto weer ingeleverd en door Alamo naar het vliegveld gebracht. Nog een Hamburgertje eten en inchecken.

En ja er is nog een dag 6, Toronto was namelijk zowel een overstap als een dag extra ‘vakantie’.

plaats een reactie

Reacties

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://broekiesontour.nl/naar-los-angeles