Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Carnaval is begonnen, dus voor mij tijd om te vluchten. Samen met mijn dochter Nicole en kleindochter Fay een paar dagen naar Andalusië. Onze vlucht met Ryanair zou om 10:45 uur vanaf Eindhoven vertrekken. We hadden stoelen gereserveerd met meer beenruimte voor Fay. Haha

Heenvlucht:

Voor Fay was het de eerste keer dat ze vloog, met 3 jaar en 11 maanden oud, best wel een hele belevenis. Alleen helaas, het was heel mistig op Eindhoven airport. Hierdoor kon het vliegtuig in eerste instantie niet landen. Met een vertraging van bijna 1 1/2 uur zijn we toch vertrokken. Gelukkig wist de piloot een gedeelte van de tijd in te halen, waardoor we maar 35 minuten later landden als gepland.

Niet alleen voor ons was het lang wachten, maar ook voor Fay. gelukkig was ze 99% van de tijd toch vrolijk. In het vliegtuig had ze veel te zien, samen met haar tablet en tekenblok heeft ze dan volgens mij ook genoten van de vlucht.

Na het landen nog even op de koffers wachten. Natuurlijk kwamen die als een van de laatste, maar daarna toch snel naar de uitgang waar iemand van Marbella rent a car ons al stond op te wachten. Door een busje werden we naar het verhuur station gebracht waar onze auto al klaar stond. We konden kiezen tussen een mercedes en een audi. We kozen voor de audi. Een A3 automaat, deze had toch iets meer ruimte als de mercedes.

Het appartement:

Na een klein uurtje rijden kwamen we aan bij ons appartement. deze hadden we gehuurd via booking.com. Het woord appartement doet echter geen recht, het was echt een penthouse. Voor mij was er een complete verdieping. Badkamer met apart bad, douche, dubbele wastafel, kledingkasten waar heel de familie hun kleding kon opbergen en dan zou er nog ruimte over zijn. grote slaapkamer met 2 persoons bed en een groot dakterras. Ik vermaak me hier wel de komende dagen.

 

Estepona:

Van Estepona hebben we nog niet veel gezien want nadat we ingecheckt waren, zijn we boodschappen wezen doen bij de Carrefour. Daarna even naar het strand wezen kijken en ondertussen was het alweer 18:30 uur, tijd om te gaan eten. In het appartement lag een lijst met aanbevolen restaurants, we hebben er een uitgekozen die gespecialiseerd was in vis. Na toch een kleine zoektocht eindelijk gevonden. Auto geparkeerd in de parkeergarage en eenmaal boven liepen we er recht op. Restaurant El Pescador. Nicole en ik kozen voor de vissoep vooraf en rijst met grote gamba als hoofdgerecht.

Nou dat was geen verkeerde keuze, helaas kwam het hoofdgerecht te vroeg na (tijdens) het voorgerecht waardoor we niet alles op konden, maar het was voortreffelijk. Het was een soort paella maar dan anders. Ook de site-disches waren uniek brood en een soort paté van vis denken we. In ieder geval een geslaagd diner. “thuis” gekomen heerlijk in bad gelegen en daarna dit verslag geschreven onder het genot van Sangria en berberechos.

Weltrusten

plaats een reactie

Reacties

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://broekiesontour.nl/korte-trip-naar-andalusie