Jackelien jarig?

Is Jackelien vandaag nu wel of niet jarig? In Nederland is het om 00:00 uur 8 augustus, hier in Canada is het dan 7 augustus 15:00 uur. Wij hebben besloten om dan maar vanaf onze tijd 15:00 uur met haar verjaardag te vieren te beginnen en dit tot onze tijd 8 augustus 23:59 uur te blijven vieren. is ze gewoon 1,5 dag jarig Haha. Mag ook wel, 50 worden is toch niet niks. en op die leeftijd heb je gewoon 1,5 dag nodig. De rest van dit verhaal speelt zich af in onze tijdszone. dus eigenlijk moeten diegene hier maar 9 uur bij optellen.

Omdat we vroeg al naar Campbell River gingen voor een dagje ontspannen heb ik vanmorgen alvast het postpakketje gegeven die wij ( Nicole, Hans en ik ) stiekem voor Jackelien geregeld hebben. Dit was niet mogelijk geweest door vele andere personen die meegeholpen hebben om dit te realiseren, hiervoor bedankt. Jackelien was zeer blij verrast en heeft meerdere traantjes gelaten.

IMG_3979

IMG_3983

Na het lezen van alle kaarten, zijn we naar Downtown Campbell River gereden, Bij Hortons een lekker bakkie koffie en een cheese sandwich gegeten, meteen even kijken of daar de Wifi goed is. Jackelien is om 15:00 uur onze tijd jarig en we hebben de kinderen beloofd in ieder geval Wifi en bereik op de telefoon te hebben. Verder beetje langs de kust gereden en gezorgd dat we om 15:00 uur bij de Walmart/ McDonalds waren voor een goed bereik. Helaas regent het al de hele dag. Dus om verder een beetje in het stadje rondt te hangen had geen zin. Dus terug naar de camping. Gelukkig hadden we vandaag geen plannen en is de camper groot genoeg om je eigen in te vermaken. Ook het club gebouw van de camping bied dan een uitkomst.

Heerlijk gegeten bij het floating restaurant, en natuurlijk een biertje op Jackelien haar gezondheid genomen. Morgenvroeg camper aankoppelen en 20 meter verplaatsen want we moeten helaas van onze plek af. Maar dat is niet erg want we hebben toch heel de dag een Whale Watch Tour.

groetjes

Jackelien & Ron

 

plaats een reactie

Reacties

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://broekiesontour.nl/jackelien-welniet-jarig