Met de camper

Camper huren.

Wil je met een camper door Canada of Amerika reizen, dan zal in 99% van de gevallen je deze moeten huren. Tuurlijk kan je je eigen camper laten verschepen naar Canada, maar dit is meestal duurder dan er daar een huren. Als je een camper wil huren, kan dat op 2 manieren.

  1. Via een reisorganisatie
  2. zelf rechtstreeks bij verhuurder.

Je kan nieuwe campers huren tot aan campers van rond de 5 jaar oud. zelfs oudere campers kan je wel eens tegen komen.

Verschillende campers en camperverhuurders:

Als wij op reis gaan, kiezen wij als het mogelijk is, altijd voor een camper. Voor ons is er niets fijners om al je spullen onder handbereik te hebben en onderweg je eigen wc, bed, keuken etc bij te hebben.

wij hadden al een paar keer een camper gehuurd in Europa, dus toen we voor het eerst gevraagd werden door vrienden, om met hun samen met een camper door Canada te reizen, was ons antwoord dan ook meteen, JA. Dit was in 2015, en het virus had ons te pakken.

Dit jaar hadden we samen een grote camper gehuurd bij Canadream. Deze camper was ruim 10 meter lang en geschikt voor 6 personen. we waren met 4, dus aan ruimte en privacy geen gebrek.

In 2016 een 5th-wheel gehuurd, vergelijkbaar met een auto en caravan. alleen dan iets groter. Dit gaf toch meer vrijheid wat betreft ruimte en bewegingsvrijheid. In 2018 was er de Pick-up camper. i.p.v. een combinatie achter de pick-up te hebben, was deze nu op de laadbak waardoor je altijd alles meeneemt.

 

 

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://broekiesontour.nl/camper-reizen